Isis Récent Boss Fort du Phosphorescent Bosphore

Nombre de messages : 4138 Age : 67 Localisation : Un jardin sur le Nil.... Date d'inscription : 27/04/2005
 | Sujet: Erkegin hayati nasil kararir (cmt pourrir la vie d'un homme) Lun 30 Jan - 23:00 | |
| >
Je suis MDR! , lisez ce qui suit:
ERKEK- Söyle. >KADIN- . . . . . . . . . . . . >ERKEK- Söylesene! >KADIN- Acelen varsa söylemiyim. >ERKEK- Acelem yok ama çıkıcam, söyle >KADIN- Söyle söyle diyip üstüme gelme. >ERKEK- Ya niye üstüne geliyim. Bişey söylemiycek miydin? >KADIN- Yok bişey yok. Ne söylicem ki sana? >ERKEK- Yanlış anladım demek ki. Çıkıyom ben o zaman. >KADIN- Çık sen, çık. Hep kaç! >ERKEK- Yok kaçırmam otobüsü bugün. Bak daha onbeş dakka var. >KADIN- Altında kalırsın inşallah! >ERKEK- Ne? >KADIN- Bişey söylicem demiştim. Ama beni dinliycek zamanın yok >tabii. >ERKEK- E sen ne söyliyim ki demedin mi? >KADIN- Git, tamam git! >ERKEK- Hey allahım! Ben gene yanlış anladım o zaman.Söyle,dinliyom. >KADIN- ................................. >ERKEK- Heeeee! Beş dakka kalmış otobüsün kalkmasına. Söyle >KADIN- söyle diyip. >ERKEK- Euzübillahiminnnn. . . >KADIN- Ne? >ERKEK- Yok bişey. Söylicen mi? >KADIN- Söyliyim de bir an önce kaç dimi? Vaktini alıyom.Arkadaşların >özlemişlerdir seni. >ERKEK- Hayatım, hergün görüyorlar beni. Niye özlesinler? >KADIN- Özlerler. Onları can kulağıyla dinlersin çünkü.. Nedense işe >giderken çok neşeli oluyorsun. Ne bekliyorsa seni orda >ERKEK- Bi dolu iş bekliyo. Ne beklicek ki? >KADIN- Biliyorum o işleri. İki ayaklı, boyalı, parfümlü işler. >ERKEK- Yok artık, daha neler! Senin sinirlerin bozuk galiba. >KADIN- Evet bozuk. Sabahtan beri peşinden koşuyoruz, bişey söylicez >diye. >ERKEK- Söyle diyom ben de sabahtan beri. >KADIN- Sorun da bu zaten. Söyle diyosun söylüyorum, sus diyorsun >susuyorum.Benim söz hakkım mı var bu evde? >ERKEK- Güzel karıcım niye olmasın! Ya, ben sana ne zaman sus dedim >ki? >KADIN- Bi de deseydin. Konuşmaya da hakkım olmasın. Şu televizyon >benden değerlidir bu evde. >ERKEK- Yok artık o kadar da değil, iyice abarttın. Senin canın >sıkkın anladım. >KADIN- Ne? O kadar da değil mi? >ERKEK- Değil tabii. >KADIN- Yani ona yakın. Anladım. Avukata gidiyorum. >ERKEK- Ne? - >KADIN-Avukata gidiyorum. Bu iş biter. Hüüüüüüü! ! . . >ERKEK- Ya, ne dedim ki ben şimdi? >KADIN- Allahım bi de soruyo. Hemen gidiyorum. >ERKEK- Nereye? >KADIN- Bi telefunkenden değerli olmadığım bu evden gidiyorum. >ERKEK- Tamam Hayatım , Sustuuum. >KADIN- Susma! Bişey söyle, kaçma. Sus, konu kapansın. Git işine >mutlu mutlu.Hayat devam etsin. Yok öyle. >ERKEK- Tamaaam konuşalım. İşe gitmiyom o zaman. >KADIN- Naaparsan yap. Ben gidiyorum. >ERKEK- Nereye? >KADIN- Odama. >ERKEK- Eeeee? >KADIN- Ne istiyorsun? >ERKEK- Konuşmak. >KADIN- Günaydıııın! >ERKEK- Eveeet, heh he! >KADIN- . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . >ERKEK- Yaa dur! şaka yaptım. Ortam yumuşasın diye. Ağlama ya! >KADIN- Hüüüüüü! . . . . Üzme sen kendini benim için. >ERKEK- Kimin için üzcem, karım diil misin? >KADIN- Olmaz olaydım. >ERKEK- Tatlım. . . Büyütüyorsun ama. >KADIN- Ne? >ERKEK- Biraz abartmıyor musun? >KADIN- Ben mi? >ERKEK- . . . . . . . . . . . . . . ! ? >KADIN- Ben mi ha! Ben mi? Ben mi büyütüyorum? Topluyorum. >ERKEK- Ne? >KADIN- Hemen eşyalarımı topluyorum. >ERKEK- Saçmalama! >KADIN- Bırak kolumu, bıraaak! Zorba herif. >ERKEK- Tamam. Dokunmuyorum. Ama gitme, konuşalım. >KADIN- Uzak dur! Polisi ararım. >ERKEK- Yok artık. Hırsız mıyım ben? >KADIN- Evet, hırsızsın. Hayatımı, yaşama sevincimi çaldın. >ERKEK- . . . . . . . . . . . . . . . . . . ! >KADIN- Söylicek bişey bulamadın. Dilini mi yuttun? >ERKEK- Bütün bunları ne zaman yaptığımı düşünüyorum. >KADIN- Beyimiz kavga istiyor galiba! >ERKEK- Hayır ama. . . . . >KADIN- Tamam. Kavga istiyosan, kavga ederiz. Noolcaksa olsun. >ERKEK- . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ! >KADIN- Gülücek bişey görmüyorum ben durumumuzda. Evliliğimiz >çatırdıyor. >ERKEK- . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ! >KADIN- Sırıtma! Yemin ederim. Avukatı arıcam. >ERKEK- İstersen ara ama. . . . . >KADIN- Peki, hemen çeviriyorum. >ERKEK- Nişantaşı'ndan gidelim. >KADIN- Senin gelmene gerek yok. Ben taksiyle giderim. >ERKEK- Ben de geliyim. Hem şu uzun deri cekete de bakarız. >KADIN- Hııı? ! ! Sen nerden biliyorsun o ceketi? >ERKEK- Ajandana not almışın bugün bana söylemek için. Orda >gördüm.Şimdi aklıma geldi. >KADIN- E. . evet. Şey! >ERKEK- Ben de arayıp ayırttırdım. >KADIN- İnanmıyorum. >ERKEK- Giderken alırız. >KADIN- Nereye? >ERKEK- Avukata. >KADIN- Eee. . . evet. >ERKEK- Ya da istersen bugün gitmeyelim avukata. Direk ceketi almaya >gidelim. >KADIN- Aaaa. . . eeeeee. . . . olur. >ERKEK- Hayatım? >KADIN- Efendim? >ERKEK- Sen bana ne söylicektin? >KADIN- Boşveeeer
|
|
Kayoze Sublime Conteur des Mille et Une Nuits

| Sujet: Re: Erkegin hayati nasil kararir (cmt pourrir la vie d'un homme) Mar 31 Jan - 1:22 | |
|
Dernière édition par Kayoze le Mar 18 Mar - 16:20, édité 1 fois |
|
Hakannibal Récent Boss Fort du Phosphorescent Bosphore

Nombre de messages : 4383 Age : 41 Localisation : Au milieu, au-dessus Date d'inscription : 10/03/2005
 | Sujet: Re: Erkegin hayati nasil kararir (cmt pourrir la vie d'un homme) Mar 31 Jan - 3:32 | |
| Méfiez-vous des hystériques et autres raleuses ! Ce sont juste elles qui peuvent réellement et rapidement pourrir la vie de leur mari, mais aussi de tout leur entourage !  _________________ Ton coeur est libre, trouve le courage de le suivre
|
|
Faj Âme Sentimentale qui se lie à l'Anatolie

Nombre de messages : 5412 Age : 44 Localisation : Brüksel, Canterville Date d'inscription : 27/04/2005
 | Sujet: Re: Erkegin hayati nasil kararir (cmt pourrir la vie d'un ho Mar 31 Jan - 11:57 | |
| |
|
Geo Maître Mystique du Narghilé Mystérieux

Nombre de messages : 716 Localisation : Athènes Date d'inscription : 16/03/2005
 | Sujet: Re: Erkegin hayati nasil kararir (cmt pourrir la vie d'un ho Mer 1 Fév - 0:06 | |
| |
|

Nombre de messages : 4138 Age : 67 Localisation : Un jardin sur le Nil.... Date d'inscription : 27/04/2005
 | |
Geo Maître Mystique du Narghilé Mystérieux

Nombre de messages : 716 Localisation : Athènes Date d'inscription : 16/03/2005
 | Sujet: Re: Erkegin hayati nasil kararir (cmt pourrir la vie d'un homme) Mer 1 Fév - 13:19 | |
| |
|

| |
Contenu sponsorisé
 | Sujet: Re: Erkegin hayati nasil kararir (cmt pourrir la vie d'un homme)  | |
| |
|